Telpon Ponsel
+86 17521277647
Nelpon Kita
+86 021 64401165
E-mail
sale1@bsptools.com

Roda Piala Grinding Profesional

Roda Piala Grinding Profesional

Aplikasi: cocok kanggo tlatah sudhut, umume digunakake kanggo mecah lan ngratakan watu, beton, keramik lan tembok bata.
Fitur: nyuda resistensi, nyuda swara, tajem lan awet, grinding lancar, grinding garing tanpa ngobong potongan kasebut.

Kauntungan Produk:

1. Mecah sing apik: bahan baku atose dhuwur, kekuatan mecah dhuwur, cepet lan lancar.

2. Disipasi panas cepet: desain slot dissipation panas nglindhungi agul-agul lan nambah umur produk.

3. Kenceng lan awet: desain kenthel, nalika njamin efisiensi kerja, produk luwih kokoh lan awet.

4. Pengerjaan sing apik: pirang-pirang taun pengalaman produksi, teknologi trampil, kerja sing tliti lan apik.

5. Substrat bermutu tinggi: mburi substrat rata lan bolongan cilik diubengi pesawat mesin bubut, sing bisa nggawe untu rodha grinding jejeg karo poros mesin.


Detail Produk

Tag Produk

Rodha tuwung kaping pindho

Roda cangkir dobel minangka cara sing apik lan ekonomis kanggo nggiling macem-macem bahan keras kayata beton, watu lan batu.

Single1

0925-1818-3
UKURAN ANDHARAN GRIT
4 ″ Mecah beton & ngilangi lapisan # 25/30/40/80/120
5 Mecah beton & ngilangi lapisan # 25/30/40/80/120
7 ″ Mecah beton & ngilangi lapisan # 25/30/40/80/120

Roda cangkir Turbo

Segmen puting beliung kanggo mbusak cat, lapisan Epoxy tipis lan lapisan tipis lem lan mastic sing mengkristal.

Single1

Grinding-32
Ukurane Nomer segmen Grit
5 " 9 pcs / 18 pcs # 30/40/80/120/150
6 " 9 pcs / 18 pcs # 30/40/80/120/150
7 " 9 pcs / 18 pcs # 30/40/80/120/150
10 " 9 pcs / 18 pcs # 30/40/80/120/150

Roda cangkir segmen kipas

Roda cangkir segmen kipas cocok kanggo Hilti DG150 Grinder. Kanthi desain khusus, nduweni umur dawa amarga luwih akeh wilayah permukaan berlian.

Single1

0925-1818-2
Ukurane Nomer segmen Grit
5 " 5 pcs / 7 pcs # 25/30/40/80/120
6 " 5 pcs / 7 pcs # 25/30/40/80/120
7 " 8 pcs / 12 pcs # 25/30/40/80/120

Cangkir sajian cethek wheell

Roda cangkir disk cethek biasane digunakake kanggo mecah lan ngilangi Lem / Cat / Resin.

Single1

0925-1821-2
Ukurane Nomer segmen Grit
5 " 3 pcs / 6 pcs / 9 pcs # 25/30/40/80/120
6 " 3 pcs / 6 pcs / 9 pcs # 25/30/40/80/120
7 " 3 pcs / 6 pcs / 9 pcs # 25/30/40/80/120
10 " 3 pcs / 6 pcs / 9 pcs # 25/30/40/80/120

Roda cangkir berlian sing dipisahake karo tornado

Segmen puting beliung kanggo mbusak cat, lapisan Epoxy lancip lan lem lancip sing mengkristal.

Single1

0925-1818-1
UKURAN NOMBOR SEGMEN GRIT
5 9 pcs / 18 pcs # 30/40/80/120/150
6 ″ 9 pcs / 18 pcs # 30/40/80/120/150
7 ″ 9 pcs / 18 pcs # 30/40/80/120/150
10 9 pcs / 18 pcs # 30/40/80/120/150

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: